Spring naar inhoud

🥗✊🔻Zaanse Antifascistische Actiepicknick - met live optreden van Your Local Pirates!! 🔻✊🥗

14 juli 2024
14.00 uur
Burgermeester in 't Veldpark, Zaandam

Flyer met informatie over de Zaanse Antifascistische Actiepicknick op 14 juli, om 14.00 uur in het Veldpark

Met een live optreden van Your Local Pirates!

Op zondag 14 juli is om 14:00 uur de eerste Zaanse Antifascistische Actiepicknick. Een mooie gelegenheid voor activisten uit de Zaanstreek en daarbuiten om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren, en in het gras te praten. Met koffie, thee, stickers, vega eten, kleedjes, rustige hoekjes, zines, een live optreden van Your Local Pirates, leuke mensen, genoeg om over te kletsen, en wie weet zelfs goed weer.

De picknick is in het Veldpark in Zaandam, aan het water bij het skatepark aan de Heijermansstraat. Je kunt de groep herkennen aan de Palestijnse en antifascistische vlaggen die er wapperen.

Kom je met OV? De locatie is op loopafstand van het Zaans Medisch Centrum, wat goed met de bus te bereiken is. https://maps.app.goo.gl/SKsNCi9giraDotjB6

Potluck-stijl: neem zelf ook wat te eten of drinken mee (liefst veganistisch!).

Route met openbaar vervoer #

  • Bus 64 richting Zaandam Kogerveld, stap uit bij halte Zaans Medisch Centrum
  • Bus 65 richting De Vlinder, stap uit bij halte Zaans Medisch Centrum
  • Bus 69 richting Krommenie, stap uit bij halte Zaans Medisch Centrum

Toegankelijkheid #

Locatie #

De locatie zelf is op het gras, op ongeveer 30 meter vanaf een verhard voetpad. Parkeergelegenheid binnen 200 meter beschikbaar en te bereiken zonder treden.

Geluid #

De locatie is in een openbaar park, op enige afstand van een drukke weg. Er is geen tolk/interpretator Nederlandse gebarentaal aanwezig, maar we gebruiken graag spraak-naar-tekst (bijvoorbeeld Google Live Transcribe) of andere schriftelijke communicatie.

Zicht #

Deelnemers helpen graag met omschrijven wat er aanwezig is, wat waar staat, en hoe er te komen. Er zijn geen brailleteksten aanwezig.

Wat zou jou helpen om de picknick toegankelijker te maken? Laat het weten!

Contact: zaansverzet@proton.me


Bekijk een grotere kaart